Δενδροφύτευση στην Πεντέλη

Αγαπητοί φίλοι,
Στις 25/01/2009 ο ΕΔΑΣΑ θα συμμετέχει στην δενδροφύτευση που οργανώνεται από τον ΣΚΑΙ και τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους (ΣΠΑΠ). Πρόκειται για δενδροφύτευση 40.000 δέντρων στην έκταση που ξανακάηκε στην θέση Κοκκιναράς το 2007.
Το σημείο συνάντησης είναι το τέλος της παρόδου της οδού Τενέδου στην Ν. Πεντέλη. Από το Νοσηλευτικό ίδρυμα Αγ. Σίλας ξεκινά η ομώνυμη οδός. Την ακολουθείται και λίγο πριν το τέλος, της παίρνεται αριστερά την οδό Θεσσαλίας. Στο τέλος της Θεσσαλίας (αριστερά πάλι) ξεκινά η πάροδος Τενέδου. Δείτε τον σχετικό χάρτη
Για τον καλύτερο συντονισμό μας προτείνουμε να βρεθούμε στις 09.30 σε ένα σημείο προσυνάντησης το οποίο θα είναι στην αρχή της παρόδου Τενέδου, στον πρώτο χωματόδρομο δεξιά (φαίνεται στο χάρτη), μόλις βγείτε από τα τελευταία σπίτια της Ν. Πεντέλης. Είναι καλό να βρεθούμε εκεί πιο νωρίς γιατί προβλέπεται πολύς κόσμος.
Ο ΕΔΑΣΑ θα διαθέσει κάποιο αριθμό εργαλείων (τσάπες, φτυάρια), αλλά αν έχετε κάθε είδους σκαπανικά μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας. Επίσης θα χρειαστεί να έχετε ένα μικρό κολατσιό, νερό και να είστε καλά ντυμένοι γιατί στην Πεντέλη φυσάει.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη 21/01/2009. Όποιοι δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο ας τηλεφωνήσουν στον ΕΔΑΣΑ την Τετάρτη 21/1/09 και ώρες 19.00-22.00. Τέλος όσοι χρησιμοποιήσουν δικό τους μέσο και γνωρίζουν άλλα μέλη του ΕΔΑΣΑ ή φέρουν φίλους, ας επικοινωνήσουν μεταξύ τους για να ανεβούν μαζί με λίγα μέσα. Θα υπάρχει πολύς κόσμος και καλό είναι κάθε όχημα να είναι γεμάτο.

Τρόπος επικοινωνίας email: edasa@otenet.gr και στο 210 5200680 την Τετάρτη από τις 19.00-22.00 http://www.edasa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: