Ε.ΔΑΣ.Α.Αντιπυρική Περίοδος 2008 - Εθελοντισμός Αθηναίων Πολιτών


Από τις 15-5-2008 Μέχρι και το τέλος της αντιπυρικής περιόδου 2008 ο Ε.ΔΑΣ.Α με την συμμετοχή 273 εθελοντών πραγματοποίησε 159 πυροφυλάξεις στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας, απο όπου κατά την διάρκεια τους εντοπίστηκαν 16 πυρκαγιές, έκανε 33 περιπολίες με το μικρό πυροσβεστικό όχημα που διαθέτει, και συμμετείχε με την Ομάδα του Δασοπυρόσβεσης Ορεινών Περιοχών (ΟΔΟΠ), στην κατάσβεση 6 δασικών πυρκαγιών (Σκούρτα, Πάνακτο, Βαρυμπόμπη, Μονή Κλειστών, Ρέμα Χελιδωνούς, Κιούρκα) και όλα αυτά χάρις στην άριστη συνεργασία, οργάνωση και πολύ χρόνο που αφιέρωσαν τα Μέλη του, καθώς και στην ευαισθητοποίηση των ΑΘΗΝΑΊΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ που συμμετείχαν στις εθελοντικές δραστηριότητες του συλλόγου. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.


Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΤΙΚΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συχαρητήρια σε όλους όσους πρόσφεραν τον χρόνο τους και αυτό το καλοκαίρι,θα είμαστε εκεί και του χρόνου.Ραντεβού στην Σκίπιζα και στην Μόλα.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο σε όλους τους Εθελοντές,στους Υπευθύνους Πυροφύλαξης,στην ΟΔΟΠ,στους Συντονιστές,στους Εκπαιδευτές,στην Φρόσω που έκλεινε απο το τηλέφωνο τις πυροφυλάξεις.
Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά.Σίγουρα θα είμαι εκει και το επόμενο καλοκαίρι.
Κώστας

Ανώνυμος είπε...

H πληγωμενη Παρνηθα σας ευχαριστει ολους σας. Ευχαριστει ολους αυτους τους πολιτες, οι οποιοι μας εδωσαν και αυτοι ενα χερι βοηθειας με τις πυροφυλαξεις τις περιπολιες και τις κατασβεσεις. Η παρνηθα σας βοηθαει καθημερινα με το οξυγονο της, τις πηγες της, την συγκρατηση των νερων για πλυμμηρες. Και εμας μας δινει τον φυσικο βιοτοπο μας...

Εκ του γραφειου τυπου των κοκκινων ελαφιων της Παρνηθας

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για όλα όσα καταφέραμε αυτό το καλοκαίρι. Σας περιμένουμε και την επόμενη αντιπυρική μαζί μας. Επίσης για να μην ξεχνόμαστε, το τρέξιμο για την προστασία του βουνού ξεκινά την άνοιξη, με την εκπαίδευση των πυροφυλακων και της ΟΔΟΠ.

http://pillandia.blogspot.com είπε...

Nice site indeed!
Best wishes from an Estonian living in Italy